arata filtrele

Carnaval Rio de Janeiro - Sejur Brazilia 8 zile - februarie 2020

Agentia noastra iti propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 205000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 6 nopti
21 Feb - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Circuit Argentina & Brazilia 11 zile - septembrie 2019

Agentia noastra iti propune o vacanta in care vei cunoaste cele mai importante atractii ale Braziliei si ale Argentinei. Vei vizita Rio de Janeiro, cunoscut in intreaga lume prin celebrul carnaval si Iguassu, cele mai spectaculoase cascade din lume. In Argentina - tara celor sase continente vei vizita Buenos Aires - orasul cu cele mai largi bulevarde din lume si partea argentiniana a cascadelor Iguassu.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 229000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
06 Sep - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Circuit Brazilia & Argentina, 11 zile - ianuarie 2020

Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde veti putea sa vizitati principalele sale atractii si sa participati pe plaja din Copacabana la minunatul foc de artificii din noaptea dintre ani. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 257000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
24 Jan - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Best of Brazilia & Argentina, 11 zile - martie 2020

Agentia noastra va propune un circuit in doua dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine, Brazilia si Argentina. Veti vizita Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume dupa care veti admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian si nu in ultimul rand veti poposi in Orasul Tangoului, Buenos Aires, descoperind cele mai importante atractii ale sale. In plus, veti participa la o cina traditionala si veti asista la un show inegalabil de tango.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 268000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 8 nopti
02 Mar - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Rio de Janeiro, 10 zile - recomandat de Razvan Pascu

Agentia noastra impreuna cu Razvan Pascu iti propun un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participati la o spectaculoasa petrecere de revelion pe plaja din Copacabana. Orasul minunat cum este el alintat de cariocas, te va incanta prin peisajele sale tropicale, prin ritmul alert si viata de noapte animata, prin locuitorii sai veseli si prietenosi, prin faimoasele sale plaje Copacabana si Ipanema. Pentru a intelege pe deplin spiritul acestei metropole Razvan Pascu iti ofera cateva recomandari pe care le vei descoperi in oferta.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 269000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
30 Dec - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit Brazilia, 10 zile

Agentia noastra iti propune un circuit in care vei avea ocazia sa vizitezi cele mai frumoase atractii turistice ale Braziliei. Vei descoperi Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume, vei admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian cat si de pe cel argentinian si nu in ultimul rand vei poposi in fermecatorul oras colonial Salvador de Bahia dar si in Sao Paulo.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 269000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
30 Dec - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Circuit Brazilia & Argentina, 10 zile

Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde veti putea sa vizitati principalele sale atractii si sa participati pe plaja din Copacabana la minunatul foc de artificii din noaptea dintre ani. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buenos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 269000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
30 Dec - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Carnaval Rio de Janeiro - Circuit Brazilia & Argentina, 11 zile - februarie 2020

Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 289000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
21 Feb - 04 Oct, 2020
vezi detalii

Valentine`s Day - Croaziera Argentina & Brazilia, 15 zile - februarie 2019

Agentia noastra te invita intr-o croaziera in Argentina si Brazilia la bordul vasului de croaziera Celebrity Eclipse prilej cu care vei naviga de la Buenos Aires, Argentina pana in Rio de Janeiro, de-a lungul coastei Braziliei. La bordul vasului Celebrity Eclipse vei putea sa te bucuri de numeroasele facilitati ale acestuia, vei putea lua cursuri de gatit sau yoga, te vei putea delecta cu preparate din bucataria internationala sau vei putea sa te relaxezi la piscina, la sauna sau la spa. Vasul Celebrity Eclipse are o capacitate de 2.850 de persoane, 16 punti si aproape 300 m lungime.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 325000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 12 nopti
14 Feb - 26 Nov, 2019
vezi detalii