Politica de confidentialitate


Aceasta politica de confidentialitate descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectam prin Site-ul https://agentialuxtravel.ro/, care este gazduit si operat din Romania. Administratorul Site-ului este Alexcrys Lux Travel SRL, cu sediul in Strada Ion Pillat, bl V2C, parter, langa Casa de Cultura, oras Mioveni, Jud. Arges, Cod Postal 115400, Romania, e-mail: office@agentialuxtravel.ro, tel: 0248 260 677. Politica de confidentialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam, modul in care putem utiliza aceste date si cui le putem transfera.

Tot in politica de confidentialitate prezentam si masurile pe care le luam pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, va explicam si cum ne puteti contacta pentru:

Va incurajam sa cititi aceasta Politica inainte sa utilizati Site-ul https://agentialuxtravel.ro/. Utilizand acest Site, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei Politici.

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de ALEXCRYS LUX TRAVEL SRL (Agentia de Turism LUX TRAVEL) numai in scopul declarat al websiteului www.agentialuxtravel.ro, informatiile din formularul de inscriere fiind necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, contractelor de prestari servicii turistice, a produselor de reclama si publicitate specifice activitatii de marketing ale agentiei noastre de turism, si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, cu exceptia agentiilor de turism operatoare partenere cele care detin pachetele de turism comercializate de agentia noastra.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform termenilor Legii nr. 677 din 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la libera circulatie a datelor cu caracter personal si prelucrarea acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind protectia vietii private si prelucrarea datelor cu caracter personal in sectorul comunicatiilor electronice si ale Regulamentului privind Protectia Datelor (GDPR) 2016/679, Agentia Lux Travel va administra in conditii complete de siguranta si strict pentru scopurile specificate mai jos datele personale si non-personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate datele personale si non-personale pe care acestia le furnizeaza catre Agentia Lux Travel sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Agentia Lux Travel a serviciilor pe internet, statistica si furnizare servicii.

Informatiile non-personale pe care le obtinem despre utilizator sunt: Tara de provenienta, tipul dispozitivului (mobil sau desktop), sistemul de operare, browser, rezolutia ecranului, timpul si paginile vizitate ale site-ului si provenienta vizitatorului (organica (Google, Bing etc) sau directa).

Informatiile personale pe care le obtinem sunt cele pe care utilizatorul le pune la dispozitie prin intermediul formularului de contact de pe site si pe care nu le colectam in vreo baza de date, ci le folosim strict pentru a raspunde la intrebarile sau sugestiile propuse de utilizator. Acele informatii personale nu sunt si nu vor fi niciodata impartasite sau vandute unor terti (Google, Facebook etc) si nu vor fi niciodata folosite in scopuri de marketing sau publicitate nedorita catre utilizator (spam).

Stocarea informatiilor non-personale sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul utilizatorului este efectuata de Agentia Lux Travel numai in scopurile urmatoare: furnizarea serviciilor de internet si furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care au acces sau stocheaza informatii non-personale din echipamentul utilizatorului site-ului agentialuxtravel.ro sunt: furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei siteului (Google Analytics). Scopul general al procesarii informatiilor este furnizarea de servicii de internet.

Conform Legii nr. 677 din 2001, orice Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

In acelasi timp Utilizatorul are si dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale ce il privesc si de a solicita stergerea acestor date.

Pentru exercitarea acestor drepturi, orice Utilizator poate face o cerere in scris pe care o va trimite prin posta la adresa Administratorului site-ului: Agentia Lux Travel, cu sediul in Strada Ion Pillat, bl V2C, parter, langa Casa de Cultura, oras Mioveni, Jud. Arges sau prin e-mail la adresa: office@agentialuxtravel.ro.

ALEXCRYS LUX TRAVEL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra, nu aveti obligatia furnizarii acestor date, aceste fiind insa absolut necesare la prelucrarea cererii dumneavoastra si onorarea serviciilor oferite de firma noastra, emiterii actelor de calatorie si prestarii serviciilor hoteliere si de turism. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne furniza aceste date personale va determina emiterii actelor de calatorie si prestarii serviciilor hoteliere si de turism solicitate de dumneavoastra.


Dezvaluirea informatiilor personale

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai furnizorilor de servicii incluse in pachetele turistice achizitionate fiind necesare pentru prestarea in conditii de siguranta a serviciilor contractate.

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti (partile terte sunt companiile cu care colaboram,TUI, Nova travel, Christian Tour, Paralela 45, Cocktail Hollidays, Blue Air, Wizz Air, Tarom, Litoralul Romanesc ) asa cum este descris mai sus in aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale in cazul in care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinsi ca este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritatile sau a proteja drepturile juridice ale companiei noastre.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@agentialuxtravel.ro sau transmisa prin posta pe adresa societatii noastre (vezi pagina de contact din websiteul www.agentialuxtravel.ro). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra pot fi transferate in strainatate, in vederea prestarii serviciilor hoteliere si turistice contractate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de email office@agentialuxtravel.ro.


Ce informatii colectam si cum le utilizam

In cadrul acestui Site ne furnizati urmatoarele date cu caracter personal:

1. In cadrul formularelor de contact:

Datele cu caracter personal pe care le colectam in aceste sectiuni sunt:

Nume

Telefon

Adresa fizica

Adresa email

Folosim aceste date pentru a va permite sa ne adresati diferite cereri si pentru a va contacta, fie in legatura cu produsele si serviciile noastre, fie in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului.

Informatii cu privire la drepturile dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si exercitarea acestora gasiti la sectiunea corespunzatoare din prezenta politica de confidentialitate.

2. In cadrul sectiunii newsletter:

Datele cu caracter personal pe care le colectam in aceasta sectiune sunt:

Adresa de email

Numele dumneavoastra

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (adica mesaje care sa prezinte noutati, caracteristici noi sau oferte promotionale).

Nu va vom trimite materiale de marketing daca nu v-ati dat consimtamantul in acest sens, inregistrandu-va, in cadrul sectiunii newsletter, pentru a primi informatii despre produsele si serviciile noastre. Puteti alege oricand sa intrerupeti primirea acestor materiale. Trebuie doar sa respectati instructiunile incluse in e-mail, sa bifati butonul de dezabonare sau sa trimiteti un raspuns cu solicitarea dumneavoastra.


Newslettere

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de catre Lux Travel se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.


Observatie

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;


*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Masurile luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

ALEXCRYS LUX TRAVEL SRL va lua toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii si au instruirea necesara obligativitatii pastrarii confidentialitatii datelor la care au acces. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai in scopurile declarate, in concordanta cu prevederile legislative in vigoare.