Sejur Ras Al Khaimah O vacanta imposibil de uitat!
Vacanta in Ras Al Kaimah

Ești gata să scapi de frigul iernii?

Cei mai înalți munți din Emiratele Arabe Unite cu marea caldă care te îmbrățișează. Așa te întâmpină  Ras Al Khaimah cel mai nordic din cele 7 emirate, care alcătuiesc impreuna Emiratele Arabe Unite.

Ras Al Khaimah, cu peisajul său impecabil, este un mix de aventură și relax: vă întâmpină munții săi cu deșertul  tăcut, plajele și fundul mării pline de viață. Dar nu numai natura este printre atracțiile emiratului: Ras Al Khaimah vă întâmpină în stațiunile sale, rezervate și bine integrate în peisaj, cu parcurile sale de distracții și facilitățile sale dedicate sportului, cu spa-urile sale.

Locația strategică a orașului Ras Al Khaimah vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a combina liniștea relaxării la malul mării cu o aruncare in dinamismul orașului Dubai, accesibil în aceeasi zi.

 

3 * TripAdvisor 3.0
Ibis Hotel Al Barsha
cu avionul + cazare
 
EUR878EUR
3 * TripAdvisor 3.5
Arabian Park Hotel
cu avionul + cazare
 
EUR918EUR
3 * TripAdvisor 4.0
Hotel Holiday Inn Bur Dubai - Embassy District
cu avionul + cazare
 
EUR598EUR
4 * TripAdvisor 3.5
Hotel Four Points By Sheraton Downtown
cu avionul + cazare
 
EUR938EUR

Fa acum o rezervare pentru un sejur Ras Al Khaimah

Daca ai intrebari suplimentare ne poti trimite un email la adresa office@agentieluxtravel.ro, sau ne poti suna la telefon 0248 260 677 - unul din agentii nostri te va indruma cu profesionalism.

Nu ezita sa ne contactezi pentru un sejur in Ras Al Khaimah! Suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti oferta care sa satisfaca toate conditiile de care ai nevoie in functie de buget, preferinte si posibilitatile de divertisment pe care le cauti.