Termeni si conditii


Prin prezentul document ce contine termenii si conditiile de utilizare ale site-ului agentialuxtravel.ro se stabileste care sunt conditiile in care oricine poate vizita sau accesa site-ul agentialuxtravel.ro, ori poate utiliza prin orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Prin "Site" se intelege automat site-ul de internet agentialuxtravel.ro; "Administratorul site-ului" este firma Alexcrys Lux Travel SRL, cu sediul in Strada Ion Pillat, bl V2C, parter, langa Casa de Cultura, oras Mioveni, Jud. Arges, Cod Postal 115400, Romania; "Serviciul" este sinonim cu orice serviciu oferit de site-ul agentialuxtravel.ro si orice componenta a acestuia; "Utilizatorul" inseamna mai departe orice persoana ce viziteaza ori acceseaza site-ul si care doreste sa utilizeze in orice mod Serviciul.

Neacceptarea Termenilor si Conditiilor sau a oricarei prevederi din acestea, in felul in care sunt formulate in prezentul document, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta imediat accesarea site-ului; accesarea ori vizitarea in continuare a site-ului agentialuxtravel.ro, a oricarei pagini din site si utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor prevazute aici.

Serviciile Lux Travel 

Lux Travel va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe Site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plati on-line. 

Lux Travel actioneaza ca si Agent 

Lux Travel actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii (Furnizori de Servicii Turistice). Lux Travel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. 

Informatiile publicate pe Site 

Lux Travel ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate. 

Lux Travel nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. 

Lux Travel nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta. 

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Hotelurile isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive prezentat in site fara un avertisment prealabil. 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice 

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Lux Travel si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. 

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. 

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Lux Travel pentru detalii complete. Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out. 

Anulari/Modificari 

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Lux Travel despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. 

Lux Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Lux Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Lux Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice. 

Plata 

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Lux Travel.

Lux Travel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. 

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site. Lux Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Lux Travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Lux Travel sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documentelor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent. 

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb. 


Drepturile asupra continutului site-ului

Continutul, cat si elementele de grafica ale site-ului agentialuxtravel.ro, inclusiv intreg continutul in format text si oricare alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa de pe site sau prin oricare alte materiale legate de site) apartin in intregime Agentiei Lux Travel. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Agentiei Lux Travel acele materiale pentru care s-a indicat un alt titular de drept sau o alta sursa.

In cazul in care Continutul site-ului agentialuxtravel.ro, indiferent de zona unde se afla in site si indiferent de tip este preluat de catre Agentia Lux Travel de la alti producatori de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, insa fara a se limita doar la acestea, o asemenea preluare se realizeaza numai cu respectarea prevederilor legale si a regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile si materialele postate pe site-ul agentialuxtravel.ro au strict un caracter informativ si orientativ si Agentia Lux Travel nu este raspunzatoare in niciun caz si in niciun mod pentru validitatea si veridicitatea continutului site-ului agentialuxtravel.ro sau pentru orice efect juridic ce decurge din utilizarea acestuia.

Utilizatorii sunt obligati a respecta toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Agentia Lux Travel le detine asupra si in legatura cu site-ul agentialuxtravel.ro, continutul acestuia sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreuneia dintre prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de proprietarii si autorii continutului site-ului agentialuxtravel.ro.

Continutul site-ului, indiferent de locul in care se afla in site si indiferent de tipul acestuia, poate fi utilizat numai in scopuri personale, definite conform prezentului document ca scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa sau indirecta in obtinerea de castiguri, ori profituri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Oricare utilizare de continut de catre terte persoane in oricare alte scopuri decat cele strict personale se poate face numai cu acordul scris, prealabil si expres al administratorilor Agentiei Lux Travel.

Este complet interzisa vanzarea, copierea, reproducerea, publicarea, preluarea, transmiterea, distributia partiala sau totala, modificata ori integrala a continutului site-ului agentialuxtravel.ro sau a oricarei parti a acestuia. Agentia Lux Travel are dreptul legal de a actiona in instanta orice persoana sau entitate ce incalca in orice mod prevederile mai sus mentionate.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in oricare alte scopuri decat cele personale vor fi trimise catre adresa: Strada Ion Pillat, bl V2C, parter, Mioveni, Jud. Arges, Cod Postal 115400, Romania, cu mentiunea "Pentru Agentia Lux Travel”.

 

Confidentialitate 

Politica de confidentialitate a Lux Travel este accesibila aici. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Lux Travel sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Lux Travel. 

Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca acest site poate contine trimiteri sau legaturi catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri sociale, ce sunt considerate de catre Agentia Lux Travel utile in legatura cu Continutul acestui site, dar care nu se afla sub controlul total al sau.

Agentia Lux Travel este absolvit de orice raspundere cu privire la opiniile sau continutul exprimate pe toate site-urile mai sus mentionate, precum si exactitatea si corectitudinea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt in totalitate monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Agentia Lux Travel. Includerea unei legaturi catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Agentia Lux Travel. In momentul accesarii acestor site-uri de internet, utilizatorii o fac pe propriul riscul, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de ele este supusa conditiilor stabilite de catre administratorii acestor site-uri.


Obligatiile utilizatorului 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs . 

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice 

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. 

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii 

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site. 


Limitarea raspunderii

Agentia Lux Travel nu garanteaza si nu isi asuma obligatia implicit sau expres pentru continutul site-ului. Agentia Lux Travel va face toate eforturile rezonabile pentru asigurarea acuratetii site-ului si va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp erorile si omisiunile.

Agentia Lux Travel nu ofera garantii si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de pierdere sau prejudiciu ce poate rezulta din utilizarea oricarei parti a Continutului din site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia sau din interpretarea eronata a prevederilor Continutului site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca functionarea site-ului poate fi afectata unele conditii obiective, dar si ca orice serviciu oferit prin intermediul siteului este oferit potrivit principiului "asa cum exista”, "asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe propriul risc. In consecinta, Administratorul siteului nu va putea fi tras la raspundere nici in privinta oricaror informatii si date din Continutul siteului, inclusiv cele privind textul, imaginile, secventele video sau orice alta activitate legata de utilizare, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul acestui site de internet este absolvit de orice raspundere in cazul producerii oricarei ingreunari, opriri, intreruperi, disfunctionalitati sau erori in functionarea normala a siteului, in situatia producerii unei erori tehnice de orice fel sau ale oricaror erori in furnizarea Serviciului, si in oricare situatie in care nu se dovedeste cert ca orice eroare sau problema de natura tehnica din cele mentionate mai devreme se datoreaza exclusiv si in mod direct culpei grave a Administratorului acestui Site.

In cazurile de forta majora, Agentia Lux Travel si operatorii, directorii, angajatii, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului siteului, lipsa functionarii conexiunii de telefon, internet, atacurile informatice de orice fel, virusi informatici si interferarea cu programe informatice malitioase, erorile de operare, accesul neautorizat in sistemele siteului, greva etc

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa despagubeasca integral Agentia Lux Travel si reprezentantii sai impotriva oricaror actiuni, impuneri, cereri, pretentii, daune, costuri (incluzand onorariile avocatilor, executorilor si consultantilor sau expertilor, taxe judiciare, de executare sau notariale), cheltuieli, pierderi, judecati, amenzi, decizii, regularizari sau oricaror altor obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului legata de utilizarea Serviciului.

 

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Agentia Lux Travel si ale Utilizatorilor prevazute de Termenii si Conditiile exprimate aici, precum si toate efectele juridice produse de Termenii si Conditiile vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut in legatura sau direct din Termenii si Conditiile prezentate aici va fi solutionat pe cale amiabila.

 

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Agentia Lux Travel are oricand si in orice mod dreptul de a modifica oricare dintre prevederile exprimate in Termeni si Conditii ori Termenii si Conditiile in totalitate, fara niciun fel de notificare prealabila si fara sa fie obligate a indeplini fata de Utilizatori o alta formalitate. Orice modificare va trebui considerata ca fiind acceptata pe deplin, in intregime si neconditionat de catre oricare din Utilizatori prin utilizarea sau accesarea oricarei facilitati oferite de acest Site sau de catre Serviciu ori prin accesarea siteului, intervenite in orice perioada dupa operarea acestei/ acestor modificari, si neacceptarea oricareia dintre modificari atrage automat obligatia Utilizatorului de a inceta imediat accesarea siteului si utilizarea in orice fel a Serviciului.

Politica de cookie

Un cookie este un fisier text care contine mici fragmente de informatii trimise navigatorului tau si memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informatii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale partii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

 

Cum le utilizam

Utilizam cookie-urile pentru a imbunatati functionalitatea site-ului, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferintele tale si, in general, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:


Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu sa poti naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

 

Cookie-uri pentru performanta:

Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.

 

Cookie-uri pentru functionalitate:

Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate si ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

 

Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum si pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte parti, cum ar fi companiile de publicitate si agenţii lor, si pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte parti.

 

Cookie-uri pentru retelele sociale:

– aceste cookie-uri sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe cosulet.ro pe respectivele retele. agentialuxtravel.ro nu controleaza aceste cookie-uri, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

 

Cum sa administrezi si sa stergi cookie-uri

Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea agentialuxtravel.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.