Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Vacanta in Bulgaria

De multi ani, Bulgaria este destinatia preferata de tot mai multi turisti, datorita unui mix de avantaje pe care le ofera cu generozitate tuturor celor care o viziteaza: kilometri de plaje aurii, trasee montane cu partii de ski si mai cu seama, serviciile turistice de buna calitate. 

Litoralul Bulgaresc este renumit pentru serviciile sale all inclusive, plajele intinse cu nisip fin, multe remarcate prin disctinctia Blue Flag si pentru resorturile de 4 si 5 stele cu numeroase facilitati pentru copii; 

Dintre statiunile mai cosmopolite si cu multiple optiuni de distractie amintim Nisipurile de Aur si Sunny Beach, iar dintre cele destinate familiilor cu copii ne oprim la cea mai buna optiune: Albena cu aquapark-uri si varietatea punctelor de distractie pentru cei mici. 

La fel de populara este si zona montana. Aceasta pune la dispozitia turistilor partii de ski usoare, medii si dificile in statiuni precum Bansko, Borovetz si Pomporovo

Anual; statiunile montane din Bulgaria atrag mii de turisti iubitori de adrenalina si aer curat. 

Pe langa aceste doua zone, Bulgaria mai este cunoscuta si datorita oraselor sale incarcate cu istorie. Cel mai cunoscut dintre acestea este orasul medieval Veliko Tarnovo, situat in nordul Bulgariei, la doar 160km distanta de Bucuresti, un loc in care poti avea senzatia ca pasesti inapoi in timp.

vezi mai mult

width: 100%, height:1px
SFATURI DE CALATORIE

Daca doriti soare, mare si caldura, cea mai buna perioada este cea de vara, cand temperaturile ajung la aproximativ 30 de grade. Perioadele de primavara si toamna sunt caracterizate prin temperaturi medii de 23, respectiv 17 garde Celsius, in timp ce in anotimpul rece zona montana este o destinatie potrivita pentru amatorii de sporturi de iarna. 

width: 100%, height:1px