Acest complex situat pe coasta de vest a Mării Roșii din Egipt, chiar pe malul mării, arată ca un sat mic ce înconjoară 4 piscine în aer liber. Aeroportul Internațional Marsa Alam este situat la 30 km spre nord de Nubian Resort. Fabulos - 8.9 Booking.com
Hotel Website: https://www.hilton.com/en/hotels/rmfhihi-hilton-marsa-alam-nubian-resort/

Localizare

Acest complex situat pe coasta de vest a Mării Roșii din Egipt, iar Aeroportul Internațional Marsa Alam este situat la 30 km spre nord de Nubian Resort.


Facilitati Hotel

4 piscine în aer liber, sală de gimnastică cu program nonstop, cafenea în stil beduin, restarant, bar. Oaspeții complexului Hilton Marsa Alam pot face rezervări pentru excursii de scufundare în reciful din golful Abu Dabab. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă și un club pentru copii, fiind disponibil şi un serviciu de babysitting.


Facilitati Camere

Camerele complexului Hilton Marsa Alam Nubian Res au un decor elegant în stil contemporan şi oferă aer condiționat, balcon și TV cu ecran plat. Camerele au tavan cu grinzi din lemn și baie din mozaic cu duș fără ramă.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;

Transport cursa charter;

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport;

Taxe de aeroport;

Asistenta turistica;

Asigurarea medicala si STORNO - Travel Protection (in valoare de 8500 lei/persoana - maxim 25000 lei/calatorie) eventualele penalizari cauzate de o nedorita infectare cu virusul SARS-COV2. Pentru persoanele cu varsta peste 65 de ani, costul politei se recalculeaza.

vezi mai multe

Obligatoriu test Covid PCR cu 72 de ore inainte de sosire;Excursiile optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa de viza incepand cu 30.04.2021.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT, Marsa Alam, Egipt