Localizare: Hotelul Royal Park 4* & Apartments 3* este un complex situat la aproximativ 1,2 km de telegondola Bansko si partiile de schi, la 1,9 km de Municipiul Bansko si la 3,4 km de Biserica Sfanta Fecioara, la 1,4 km de Biserica Sfanta Treime.
Facilitati: Royal Park Hotel & Apartments (Bansko) ofera un restaurant, un SPA & centru de relaxare, lobby bar; spatiu pentru depozitarea schiurilor, o receptie deschisa nonstop si Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate, restaurant cu 100 de locuri, lobby bar.
Cazare
Royal Park este un complex format din Royal Park Apartments 3* (5 cladiri separate cu 37 de apartamente si studiouri) si Royal Park hotel 4* (cladirea hotelului cu 57 de camere duble si de familie).

Royal Park Apartments 3*

In cladirile anexe nu exista lifturi.
Apartamente cu 1 dormitor - situate intr-o cladire separata fara legatura cu partea principala a hotelului, suprafata totala de 50-60 mp si este formata dintr-un living cu o chicineta mica cu cuptor cu microunde, toaster, frigider si AC si canapea deschisa si un dormitor separat. . Max. 3ad+1ch sau 2ad+2ch. Patul suplimentar este o canapea extensibila 120/190 cm, exista si un fotoliu extensibil 70/160 cm in unele dintre unitati.
Studiouri - situate in cladirile anexe, 40 mp, cu chicineta mica cu tacamuri, cuptor cu microunde, toaster, frigider si AC. Max. 2 adulti si 1 copil. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil 70/160 cm.

Sport si divertisment
Gratuit:
piscina interioara, sauna, baie de aburi, fitness, sala de relaxare, depozit pentru echipamentele proprii, transport pana la statia de jos a teleschiului si Wi-Fi.
Contra cost: masaje, tratamente corporale.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - Parcare gratuita.

Tariful include: utilizarea gratuita a piscinei interioare, sauna, baia de aburi, fitness, camera de relaxare,transport la statia de jos a teleschiului; parcare si Wi-Fi.

HB+ include bauturi in timpul cinei: bauturi racoritoare (reci si calde), vin local, apa, sucuri (nelimitat).

Cina de Revelion inclusa in pret (obligatoriu) - 90,00 Euro per adult / 45,00 Euro per copil (5-11,99) / 20,00 Euro per copil (2-4,99)
*Nu va fi cina standard pe 31.12.2022 (oaspetii cu HB va lua pranzul pe 01.01.2023)

vezi mai multe

Autocar Transport Bansko Revelion 2024 Tur Bucuresti - Bansko; Autocar Transport Bansko Revelion 2024 Retur Bansko - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Pitesti catre Apartamente Royal Park , Bansko, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate