Amplasare

Acest hotel se află in apropiere de plajă, intr-o zonă centrală in Malia.

Dotări

In acest hotel cu un lift și o recepție sunt 41 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

In camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările de bază ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In băi se găsește un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport in aer liber cu ciclism/ciclism montan, partide de golf, pescuit și călărie. Datorită unor sporturi ca windsurfing, snorkelling și scufundări subacvatice, unitatea de cazare ii atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Datorită amplasării sale, hotelul se potrivește bine pentru schiori. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție picnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Golden Bay Hotel Apartments, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate