Complexul Hotelier Rozmarin este situat la iesirea din orasul Predeal spre Brasov.
Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti.

Gazda primitoare, o adevarata “casa departe de casa” pentru toti oaspetii sai, Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte.

Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare, si consistenta produsului turistic, recomanda Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile. /

EN Rozmarin Hotel Complex is located at the exit from Predeal to Brasov.

Welcoming host, a real "home away from home" for all its guests, Rozmarin Complex is the ideal choice for both recreational tourism and for business and conference tourism.

The spectacular natural setting, with a panoramic view over the Upper Valley of Timis and over Postavarul and Piatra Mare Massifs, recommends Rozmarin Hotel Complex as a destination for all seasons.
 

Servicii incluse: 3 nopti cazare cu mic dejun, cina romaneasca cu foc de tabara in data de 03.12, muzica live in fiecare seara.
-Parcare gratuita, in limita locurilor disponibile
-Sala de jocuri (PLAYSTATION, XBOX, OCHELARI VR, JOCURI PE CALCULATOR)
-Ping-Pong
-Accesul la sala de fitness si sauna

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre 1 Decemebrie - Hotel Rozmarin, Predeal, Romania

Verifica tarife si disponibilitate