Kassandra Palace Hotel & Spa

Kriopigi, Grecia
Kriopigi,630 77 Chalkidiki,Greece
Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat.

Localizare

Relaxarea, luxul si rasfatul sunt la ele acasa aici la Kassandra Palace&SPA, oferind clipe memorabile celor care ii trec pragul. Complexul se afla pozitionat pe bratul Kassandra, la o distanta de aprox. 80 de km de aeroportul din Salonic, la 1,5 km fata de centrul statiunii Kriopigi si la doar 7 km fata de statiunea Kalithea ceea ce face din aceasta locatie una ravnita de turistii care vor relaxare, rasfat si de ce nu, sa fie "mangaiati" de razele Zeului Apollo pe plaja privata cu nisip ce este la doar 5 m de acesta.


Website

http://kassandra-palace.com


Clasificare

4*


Facilitati hotel

Dupa ce masina a fost parcata la locul ei gratuit din partea hotelului, vacanta relaxanta incepe. Spatiile verzi, umbrite de coroanele milenare ale maslinilor, piscinele dotate cu sezlonguri si umbrele, ofera prin barurile lor savurarea unui cocktail racoros, iar daca iti doresti clipe de rasfat hotelul pune la dispozitie centrul lui SPA. Dorintele se indeplinesc aici, asa ca daca doresti sa te racoresti in apele curate ale marii Egee, hotelul dispune de plaja privata cu nisip amenajata special pentru cei cu pretentii.


Facilitati camere

Camerele hotelului sunt cele care dau o nota aparte concediului petrecut la Kassandra Palace, asigurand tot confortul necesar unei vacante reusite prin dotarile acestora. Un total de 300 de camere ce sunt dotate cu sisteme de aer conditionat, minibar, seif, TV cu ecran plat si racordate la reteaua satelit, internet wireless ce ofera turistilor clipe de relaxare.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale;

» 7 nopţi cazare;

vezi mai multe

» Taxa de staţiune/turistică (se achită la recepție, la check in);

» Asigurarea medicală (aprox. 43 lei/persoană) sau asigurarea Travel (medicală+storno) (aprox. 79 lei/pers.);

» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale;

» Alte taxe și cheltuieli personale.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare