Informatii despre hotel

Hotelul de patru stele Muthu Raga Madeira, situat pe un deal idilic, in inima celebrei zone Lido, ofera o priveliste magnifica asupra Oceanului Atlantic si a zonei inconjuratoare.Hotelul ofera tot confortul si bunastarea unui hotel recent renovat. hotel. Este situat la mica distanta de centrul orasului, inconjurat de o serie de magazine, restaurante, cafenele si baruri, care sunt numeroase in aceasta zona plina de viata. Promenada din apropiere Lido, marginita cu o gama colorata de flori tipice Madeira, ofera o multime de oportunitati pentru plimbari pitoresti de-a lungul coastei. Este alegerea perfecta pentru o vacanta confortabila si relaxanta pe insula magica Madeira.

Distanta

plaja: 900 m Praia do Gorgulho - Gavinasaeroport: 25 km Funchalcentru: 3 km Funchaloptiuni de cumparaturi: 200 m

Descrierea camerei

Camera standardaer conditionatteleviziune prin satelittelefonWi-Fi (gratuit)seif (contra cost)mini frigidersanitare proprii (baie, uscator de par, toaleta)balconCazare contra costCamera cu vedere la mare

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurant principalbarWi-Fi (gratuit)parcare privatasala de conferintacazinoupiscina (sezlonguri, umbrele gratuite)

Descrierea plajei

pietris (900 m)complex de piscine Lido (550 m)

Activitati sportive gratuite

sala de sport mai mica

Mese incluse

Mic dejun: tip bufet

Mese contra cost

Demipensiune: bufet de mic dejun și cină (pahar de bere, vin, suc, băutură spumoasă)

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare